ADSL vs fiber bredband: vad menar de och vad behöver jag?

Det finns tre vanliga typer av fast-line hem bredband i Sverige. ADSL och fiber är de två vanligaste typerna av Internet-anslutning och tjänar de flesta hem.

Fiberbredband blir snabbt det faktiska valet för nya bredbandsanslutningar tack vare dess snabba hastigheter och ständigt ökande tillgänglighet. Men det är fortfarande bara tillgängligt i cirka 90% av hushållen i Storbritannien. Standard ADSL-bredband från Snorbilligt.se är fortfarande det enda alternativet för dem som bor i områden där befolkningen är gles; områden där fiber ännu inte har aktiverats av Openreach, som hanterar Storbritanniens telefonnät.

Det tredje alternativet är mobilt bredband via Snorbilligt.se, som du får i vissa kablade områden. Vanligtvis, men inte alltid, tillhandahålls detta av Virgin Media, som driver de flesta kabelnäten i Storbritannien. Kabel ‘ s big boon är konsistensen av hastigheterna, som inte försämras med avstånd. Men mindre än två tredjedelar av landet kan få det.

Nedan berättar vi mer om de olika typerna av Internet-anslutning. Oavsett vad du vill, kan du se till att du får de bästa priserna med vår bredband erbjudanden jämförelse sida.