Att köpa Instagram Likes skadar ditt varumärke. Här är varför

Eftersom Instagram har blivit prime marketing och reklam fastigheter, fler varumärken har frestats att köpa Instagram likes (och Visningar, Följer, Kommentarer, Regrams. Du namn ger det; de är alla till salu) för att konkurrera med rivaler som har stora följande.

Men artificiellt blåsa upp ditt engagemang nummer är inte bara ett slöseri med tid och pengar; Det kan också skada ditt företag.

Hur? Gaming systemet kan faktiskt minska ditt engagemang och förstöra ditt rykte genom att skapa en spammy närvaro som gör ett dåligt intryck av blivande anhängare och potentiella kunder.

Om du planerar att köpa Instagram gillar att lura din publik som en del av din Instagram-strategi är det dags att tänka om.

I det här inlägget visar vi dig varför du aldrig ska köpa Instagram-gilla-bilder, och vi föreslår några beprövade taktik för att bygga ditt varumärke på det autentiska sättet, så du kommer inte att frestas att köpa Instagram gillar!
Varför Varumärken Köp Instagram Gillar

Anledningen till att varumärken köper Instagram-gilla-bilder är enkel: engagemang är det viktigaste måttet för att se till att ditt Instagram-inlägg syns.

Instagram använder engagemang för att avgöra vilka inlägg som går högst upp i användarnas flöden. Populära inlägg är också mer benägna att hamna i Instagrams “Utforska” fliken.

Fliken Utforska, som kan hittas genom att klicka på förstoringsglaset symbolen på den nedre navigeringsmenyn, är en sammanställning av inlägg om olika ämnen som du har gillat – och inlägg som du regelbundet interagerar med.

Eftersom Explore visar användarna de inlägg som deras följare gillar i varje ämneskanal, och eftersom mer än 50 % av Instagram-konton använder Utforska regelbundet är det ett effektivt sätt för företag att nå en ny målgrupp.

Lång historia kort: om ditt inlägg blir mer gillar, kommer det att ses av fler människor. Så, många märken som vill få sina inlägg ses av en större publik köper Instagram gillar att få en snabb boost i engagemang.

Skriv bara “Köp Instagram gillar” i Google och du ser dussintals tjänster lovande “riktiga och äkta” som ” för så lite som $ 0,01 vardera (vanligtvis i paket från 50 till 10.000 gillar eller mer).