Hur man väljer den bästa VPN-tjänsten utan BS

Den bästa VPN-tjänsten bör skydda dig från spioner och brottslingar (bland andra förmåner), särskilt om du arbetar på distans eller ditt jobb beror på en internetuppkoppling. Om än, beslutar om en VPN-tjänst är svårt. Använda en VPN-tjänst är som att använda banken-du anförtror dem med privata frågor, av vilka några är frågor om liv och död.

Tusentals VPN-tjänster finns, alla skriker i ditt ansikte “Jag är den bästa VPN-tjänsten i hela universum.”

Nu, vem skulle du lita på?

Absolut inte granska webbplatser-åtminstone inte de flesta översyn webbplatser. Översyn webbplatser har antingen betalats för att berätta “här är den bästa VPN-tjänsten i hela universum,” eller de vill affiliate provision från hänvisar dig till VPN-tjänster.

Listor som “de 10 bästa VPN-tjänster” har vanligtvis noll kriterier för att kröna dessa tjänster “Best”. Så hur väljer du en som är värt pengarna?

Om jag var du, jag skulle ge processen att välja en VPN-tjänst respekt för ett investeringsbeslut. Eftersom det är.

Jag skulle uppmärksamma detaljerna människor försummelse. Det är lätt att få lata, välja en slumpmässigt märkt “bästa VPN-tjänst” och slog vägen kör på cyberrymden.

Det är precis hur man förlorar ett liv.

Om du har något på spel, uppmärksamma. Denna artikel kan rädda dig från fängelse, sorg, bittra upplevelser, eller till och med döden! Denna artikel ger dig den verkliga friheten att andra VPN-användare, i deras oändliga okunnighet, antar att de har. Om att ha en verkligt säker VPN-upplevelse är värt något för dig, då denna guide är rent guld.

Låt oss gå till affären.
Börja med en lista: välja den bästa VPN-tjänsten

Det har tagit mig över 20 timmar att producera denna guide. Under den tiden jag forskat, sprang tester, skrev, redigerade och sedan publicerade detta arbete. Jag anser att detta arbete för att vara smuts detaljerad-detaljer du inte hittar någon annanstans.

Tja, förutom att det är stulen härifrån.

Jag garanterade neutralitet, så jag har inte godkänt någon särskild VPN-tjänst. Denna guide är tidlös; Det kommer alltid att vara användbara år från nu. Om VPN-tjänsten du väljer efter att ha efter den här guiden försämras i framtiden, kommer du att vara säker – Använd den här guiden för att hitta en annan.

Bokmärke denna guide; Du kanske behöver den igen.

Här är en process jag skulle använda för att välja den bästa VPN-tjänsten på planeten:

Steg 1: Jag skulle ange “bästa VPN-tjänster” i Google.

Jag vet, listor som det är inte nödvändigtvis trovärdig. Sökningen är bara ett första steg.

Steg 2: för att begränsa min sökning till de senaste resurserna, skulle jag klicka på “verktyg” som visas i bilden nedan.

Steg 3: och klicka sedan på “när som helst” som visas i bilden nedan

Steg 4: i rullgardinsmenyn jag skulle klicka på “senaste året.”

Steg 5: som begränsar mina resultat ner till de föregående 12 månaderna, och eliminerar alla vilseledande gamla listor.

Om du följde denna process, skulle du se ungefär så här:

Steg 6: Jag skulle besöka 5 till 10 listor från Googles sökresultatsida. Ta notis om tjänster med frekventa framträdanden på dessa listor. Du bör sluta med 3 till 7 återkommande tjänster. Om du hittar mer än 3 till 7 tjänster, begränsa din lista genom att leta efter användarrecensioner. PC mag och Cloudwards är översyn webbplatser som du kan använda. Håll användare med de bästa recensionerna och kasta resten.

Du vill begränsa listan till 3, max 5 eller 7. Begränsa din lista till 3 ökar din chans att följa igenom med denna process jag om att visa dig.