Hur mycket är en sexrobot?

Personliga sexrobot kan kosta tiotusentals pund.

Men mycket billigare modeller finns också på den växande marknaden.

Eftersom tekniken används i större utsträckning, priset på sexrobotar förväntas sjunka öka deras användning.

Denna salong i London kommer att ställa dig tillbaka £ 50 för en halvtimme med en docka, medan två timmar kostar £ 130.
Är folk verkligen gifta sig med dem och kan dockorna “fuska”?

Enligt RealDoll, ett företag bakom en rad häpnadsväckande verklighetstrogna sexrobotar, de futuristiska älskare faktiskt rädda livet på ensamma män som gifte sig med dem.

En talesman för företaget sade den mest populära användningen för robotar är fortfarande som en rent sexpartner.

Men de tillade: “Det finns många anledningar till att vi har hört från våra kunder, allt från den sexuella aspekten till en inhemsk partner till konstverk njöt helt enkelt för sin skönhet.

“Även om vi tror att vi tillhandahåller en produkt som har många applikationer är vi ibland förbluffade över den inverkan vi gör på vissa kunders liv.

“Vi har haft kunder gifta sig med sina dockor, säger att vi hade räddat deras liv eftersom de kände att de inte hade något att leva för efter döden av en make eller slutet på en relation .”

Robotics psykolog Rebekah Rousi har sagt: “Vi måste överväga om robotar kommer att ha sina egna sexuella önskningar och vad som kommer att motivera dessa önskningar.

“Om slutmålet är att skapa autonoma robotar som kan självständigt tänkande och känsla, är chanserna för människor att behålla makten inom dessa relationer ganska marginell.”

En studie fann också att om robotar är programmerade att se sex som en “beneficial” resurs, kunde de börja söka upp det själva utan att meddela sina partners, på sätt och vis, fusk.