Solsäng solnings Tips

Oavsett om du är en solnings nybörjare eller bara behöver en repetition om hur man får ut det mesta av din solbränna, du är på rätt plats. Vi har samlat 11 viktiga solsäng tips för dig. Först (om du inte redan har), prata med garvning Experts® för att bestämma din garvning hudtyp. Då kan vi hjälpa dig med att välja rätt solsängar, hudvårdsprodukter, sessionstider och scheman.

Hudtyper och Reaktionsexempel
Före
Förbered Din Hud

 1. Det är bäst att duscha, raka och exfoliera en dag eller två före din garvning. Exfoliating hjälper till att förbereda din hud innan du brinner. Om du inte har tid för en djup exfoliering, med hjälp av en loofah, borste eller bad puff under dusch tid fungerar bara bra.
 2. Applicera en icke-oljebaserad lätt fuktkräm direkt efter att du duschat eller badat.
  Kontrollera Dina Recept
 3. Kontrollera biverkningarna av receptbelagda läkemedel. Vissa mediciner kan öka hudkänsligheten när den utsätts för UV-strålar.
  Vad att Bära
 4. Applicera en läppbalsam med SPF-skydd. Många PBT-platser bär läppbalsam med SPF. Kontrollera din salong för tillgänglighet.
 5. Ta bort din smink, smycken och undvik att bära tunga parfymer eller eteriska oljor.

Tan fakta: Många garvare väljer att kombinera sunless spray garvning med solarium-en metod som kallas cocktail garvning.

Lär dig hur cocktail garvning hjälper till att producera en djupare, mörkare solbränna.
Under
Den Nakna Sanningen

 1. När du är konfigurerad med ett privat och säkert solarium, disrobe till din nivå av komfort. Om du väljer att vara naken, se till att täcka områden som inte normalt utsätts för solen.
  Använd Dessa Garvning Lotion Tips
 2. Applicera inomhus garvning lotion jämnt i en cirkelrörelse och över alla delar av kroppen. Att använda rätt hudvårdsprodukter är det bästa sättet att förlänga livslängden på din solbränna. PBT har bronzers och förstärkare speciellt formulerade för inomhus garvning. Observera att lotioner som inte är gjorda för inomhus garvning kan orsaka skador på solarium och inte hjälpa till att utveckla din solbränna.
  Skydda Dessa Peepers
 3. Vi vill att du till fullo njuta av hur bra du ser efter garvning. Det är därför vi (artigt) insisterar på att du sportar skyddsglasögon. Det krävs trots allt enligt lag eftersom UV-strålar kan vara skadliga för ögonen. Vi är glada att ge skyddsglasögon för alla våra kunder.
  Efter
  Vänta . . .
 4. Alla PBT-platser har en 24-timmars solningspolicy. Eftersom garvning processen slutar inte när du lämnar solarium, din hud behöver driftstopp för att korrekt utveckla färg. Som rekommenderas av FDA, en 24-timmars viloperiod mellan sessioner gör att du kan maximera din färg och hudvård.
  Håll Din Glöd Längre
 5. Att använda en garvningsförlängare är det bästa sättet att säkerställa långvariga resultat. PBT har en rad solariet garvning produkter som återfuktar huden och hjälpa till att hålla dig gyllene längre.
 6. Behåll din perfekta nyans genom att sola 1-3 gånger i veckan. Rådgör med garvning Experts® för en personlig tan retention plan.