Sulkys Köpguide

Vad är viktigare än ditt barns säkerhet? En barnvagn är en av dina mest avgörande inköp. Även om du försöker i affären är det svårt att veta hur det kommer att hantera i det verkliga livet. Konsumentrapporter köper och testar dussintals sulkys, med dig och ditt barn i åtanke.

Det finns ingen enda typ av barnvagn som är bäst för alla. Den bästa barnvagnen är den med funktioner som passar ditt barn och livsstil till ett pris som matchar din budget. Du kan spendera mindre än $ 100, eller väl över $1,000. Styling, lätta material och extra funktioner ökar priset, men våra tester fann att du inte behöver spendera en förmögenhet för att få en bra, säker barnvagn.

Lab-testad för din Baby
CRS testare sätter dussintals barnvagnar genom sina steg i våra labb och utanför, för att bedöma vilka barnvagnar som är lätta att använda, mycket manövrerbara och naturligtvis säkra.

Testare använder varje barnvagn som en förälder skulle, komplett med en vikt som simulerar ett barn för de flesta av våra tester: vi justerar sele, ryggstöd och hjulbromsar, och vi vikar och utvecklar varje modell som du skulle när du flyttar den in och ut ur en bil. Vi kollapsar och bär också varje barnvagn och noterar den vikta storleken och vikten.

Dags för en promenad. Vi trycker på varje sulky, med” baby ” ombord, genom en testkurs med S-kurvor och styr den på trottoar mellan kottar, upp och ner en kant och sedan över hinder, inklusive gräs, mulch och trädrötter. Och slutligen bedömer vi säkerheten genom att utsätta varje barnvagn för standard säkerhetstester samt CR-utformade stabilitets-och bromsprovningar.

Du kommer att se dussintals enstaka sulkys i vår barnvagn betyg, och en handfull som kan ta två barn ut och om. Barnvagnarna är från mer än två dussin varumärken, inklusive Britax, Bugaboo, Chicco, Graco, Maclaren, Mountain Buggy, Peg Perego, Stokke, Uppababy, och mer.