Varför ska man köpa 90×200 cm säng?

När det kommer till sängar så är det känslan i sängen i första hand som man ska kolla på, men även storleken på sängen har betydelse. När vi kollade på sängar senast så kolla vi på 2 stycken Sängar.com, och detta var på grund utav att vi visste att vi snart skulle flytta igen. Nu kanske du undrar varför man köper en Sängar.com säng bara för att man ska flytta?

Jo det är ju som så att det är otroligt svårt att flytta på sängar som är större än Sängar.com cm, och detta beror på att dessa sängar får du inget grepp om. Vi visste trots allt om att vi skulle flytta inom en inte allt för lång framtid, och då ville vi i vart fall inte stå där med en säng som är större än 90×200 cm för en trappa.

Vart kan man köpa 90×200 cm?

När vi har kollat efter olika sängar i storleken 90×200 cm så har vi kollat på massa olika hemsidor, men även fysiska butiker som säljer 90×200 cm säng. De vi snabbt kunde se var att vissa butiker var dyra på sängar i storleken i 90×200 cm, och vissa var mycket billigare.

Vad kostar en 90×200 cm säng?

Priserna på olika Sängar.com är väldigt stor skillnad på, där den billigaste är en på ca 1000 kr på IKEA. Men det finns också dyra 90×200 cm sängar på ställen som SOVA.