Vilka saker behövs för ett skolparty?

Ta den här listan med dig till någon lokal festbutik nära dig och du har ganska mycket allt du behöver för att vara värd och dekorera din fest på ditt skolparty.

Skolparty tårta. Egyptierna uppfann tårta så vi har dem att tacka för denna hundraåriga tradition. Oavsett om du köper den eller gör en själv, se till att du också har ljus och en tändare.
Underhållning uthyrning. Magiker, hoppslott och karaokemaskiner är populära.
Partyfavörer. I Rachel Rays party by the numbers-artikel nämner partyexperter att du är välkommen att välja prisvärda favoriter som godisstänger eller bubblor.
Mat och dryck party leveranser. Allt från serveringsfat till koppar.
Inbjudningar. Gör gärna din gästlista lång. I genomsnitt svarar endast 60% av deltagarna “ja” på cocktailpartyinbjudningar.
Skyltar. Rikta gästerna mot din privata plats och markera tydligt parkeringsplatser.
Ballonger. En klassisk födelsedagsfest dekor objekt, bara se till att du kassera dem på rätt sätt – lagstiftare i flera stater försöker för närvarande att göra ballong släpper olagligt.
Bord och stolar. Använd möbler du redan äger eller hyr några. Om du hyr möbler för en utomhusfest som äger rum på kvällen, överväg att lägga till värmare i din beställning.
Dukar, centerpieces, streamers, etc. Etsy har över 67 000 födelsedagsalternativ att välja mellan om du vill ha det handgjorda utseendet eller anpassningen av DIY utan att själva göra det själv.
Oavsett om du gör en 80-årsdag fest planering checklista eller en avslappnad kontor träffas, hålla följande mall till hands när du börjar processen med att skapa en rolig händelse för dina nära och kära eller kollegor.