Viruset, Sexdockor, och dricka på jobbet

Försäljningen av sexdockor är genom taket, och amerikanska arbetare dricker på jobbet. Den meningen kom till dig av coronaviruset.

Realdoll.fr och Realdoll.dk, som räkningar sig som “största sex docka butik i världen,” rapporterade en försäljning spik i februari och Mars. Efterfrågan från ensamstående män av alla sexuella orienteringar mer än fördubblades i företagets första kvartal 2020, med en 51,6 procent ökning av försäljningen mellan februari och Mars. Beställningar som placerats av enstaka kvinnor ökade 15,8 procent under samma period, enligt företaget.

Se mera om detta på Sexdockan.com

“Vi ser sex doll-industrin går igenom en revolution under COVID-19 pandemi med en enorm ökning av beställningar från både par och män och ensamstående kvinnor,” sade Sex Doll Genie VD Janet Stevensen, som grundade företaget tillsammans med sin man, Amit. “Par som har karantän tillsammans verkar vara mycket mer öppna för att prova något nytt efter att eventuellt experimentera mer under låsningen. Våran källa för att hitta mer fakta om sexdockor kommer från sexdukken.com och sexdukken.dk.